Διακοσμητικό Τοίχου Kp39 Art Massdeco

Η εταιρεία massdeco παρουσιάζει μια πρωτοποριακή και εξαιρετική λύση για να διακοσμήσετε όμορφα το χώρο του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Τα διακοσμητικά τοίχου massdeco είναι μια ιδιαίτερη και εξαιρετική πρόταση ώστε να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο στυλ ή αντίστοιχα ένα minimal στυλ στο χώρο όπου εσείς επιθυμείτε.

Διαλέξτε ανάμεσα σε πάνω από 35 σχέδια σε διακοσμητικά τοίχου με διαφορετικά σχέδια. Προτείνονται 6 αποχρώσεις που συνδυάζονται εύκολα με έντονες ή και απαλές αποχρώσεις στο χώρο αναλόγως με το γούστο του πελάτη και το στυλ που επιθυμεί να δώσει. Οι αποχρώσεις είναι ασημί, ανθρακί, μαύρο, λευκό, χρυσό και χρώμα σκουριάς. Το υλικό κατασκευής είναι λαμαρίνα σε πάχος 1,5mm κα οι διαθέσιμες διαστάσεις είναι τρείς.

Τα διακοσμητικά τοίχου massdeco είναι ένας εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος για τη διακόσμηση του χώρου σας με ένα καλαίσθητο και όμορφο αποτέλεσμα όπου όλοι θα λατρέψουν και θα θέλουν και οι ίδιοι στο χώρο τους. Δοκιμάστε ένα από τα διακοσμητικά τοίχου massdeco και να είστε σίγουροι ότι θα ευχαριστηθείτε το αποτέλεσμα.