Διακοσμητικό Τοίχου Kp36 Art Massdeco

Μια πρωτότυπη και γρήγορη λύση διακόσμησης του χώρου του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου προτείνει η εταιρεία massdeco.
Διαθέτει πάνω από 30 διαφορετικά σχέδια διακοσμητικά τοίχου που με εύκολο τρόπο διακοσμούν τον τοίχο σας και γεμίζουν το χώρο σας με πολύ στυλ σε μοντέρνους τόνους ή και σε πιο ήρεμους και κλασσικούς τόνους αναλόγως την επιθυμία ή ανάγκη του πελάτη. Τα διακοσμητικά τοίχου massdeco είναι επίσης μια οικονομική λύση καθώς με ένα διακοσμητικό τοίχου στην κατάλληλη απόχρωση και διάσταση είναι ικανό να γεμίσει και να δώσει στυλ και άποψη σε ολόκληρο το χώρο που επιθυμείτε. Προτείνονται για το χώρο του σαλονιού, της τραπεζαρίας, του μπάνιου, της κουζίνας και του υπνοδωματίου αλλά και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Όλα τα διακοσμητικά βγαίνουν σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις καθώς και σε 6 αποχρώσεις χρωμάτων οι οποίες είναι ασημί, ανθρακί, λευκό ,μαύρο, χρυσό και χρώμα σκουριάς. Συνδυάστε τα διακοσμητικά με έντονες αποχρώσεις του τοίχου ή και με πιο απαλές. Τολμήστε και δημιουργήστε και μια όμορφη αντίθεση χρωμάτων για ακόμα περισσότερο μοντέρνα διακόσμηση.

Όλα τα σχέδια και τα χρώματα θα τα βρείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα ώστε να δείτε αναλυτικότερα ενδεικτικά πως ταιριάζουν τα χρώματα των διακοσμητικών σε κάθε χώρο με το αντίστοιχο στυλ.
Δοκιμάστε τα και αποθεώστε διακοσμητικά το χώρο σας.