Διακοσμητικό Τοίχου Kp34 Art Massdeco

Διακοσμητικά εσωτερικού χώρου για τον τοίχο σας. Συνδυάστε τα σε κάθε χώρο του σπιτιού σας αναλόγως το γούστο σας και το είδος της διακόσμησης που επιθυμείτε να δώσετε στο κάθε χώρο σας. Ταιριάζουν άψογα επίσης και σε επαγγελματικούς χώρους προσδίδοντας ένα όμορφο και διαφορετικό αποτέλεσμα γεμάτο στυλ.

Θα βρείτε πολλά και διαφορετικά σχέδια από διακοσμητικά τοίχου στο massdeco τα οποία η κατασκευή τους είναι από λαμαρίνα πάχους 1,5mm.
Δυσκολεύεστε να διαλέξετε ποια είναι η κατάλληλη απόχρωση που ταιριάζει στο χώρο σας; Για αυτό το λόγο έχετε 6 μοναδικές επιλογές χρωμάτων που ταιριάζουν απόλυτα και αρμονικά στα χρώματα που επιλέγει κανείς για το εσωτερικό του σπιτιού του σε κάθε χώρο αλλά και στον επαγγελματικό χώρο. Οι αποχρώσεις που υπάρχουν είναι ασημί, ανθρακί, μαύρο, λευκό, χρυσό, χρώμα σκουριάς και μπορείτε να δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες όπου παρουσιάζονται τα χρώματα ένα ένα και σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού. Σημαντικό είναι να θυμάστε ότι τα διακοσμητικά τοίχου massdeco βγαίνουν σε τρείς διαφορετικές διαστάσεις ώστε να είναι πιο εύκολο να προσαρμοστούν στον εκάστοτε χώρο που διαθέτει ο πελάτης.

Εμπνευστείτε και χαρίστε στο χώρο σας μια ξεχωριστή πινελιά μοντέρνας ή κλασσικής διακόσμησης με τα πρωτότυπα διακοσμητικά τοίχου massdeco.