Διακοσμητικό Τοίχου Kp37 Art Massdeco

Σκέφτεστε πως να αλλάξετε το χώρο σας και να φαίνεται καλαίσθητος, ανανεωμένος και ταυτόχρονα να υπάρχει μοντέρνο αποτέλεσμα; Επιλέγοντας ένα από τα πολλά σχέδια διακοσμητικά τοίχου massdeco θα έχετε όλα τα παραπάνω αποτελέσματα. Με τα διακοσμητικά τοίχου θα πετύχετε να δημιουργήσετε ένα χώρο με στυλ και άποψη και ταυτόχρονα να σας δημιουργεί στο χώρο σας ζεστασιά και ηρεμία απολαμβάνοντας την εικόνα. Επιπλέον η λύση αυτή για τη διακόσμηση σας γίνεται με γρήγορο, απλό και οικονομικό τρόπο.

Το διακοσμητικό τοίχου Kp37 παρουσιάζει μια animal εικόνα και δείχνει μια ζέβρα. Το συγκεκριμένο διακοσμητικό ταιριάζει απόλυτα σε κάθε χώρο όπου επιθυμείτε καθώς είναι ένα σχέδιο που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με κάθε απόχρωση ή τυχόν έπιπλα υπάρχουν στο χώρο. Φυσικά θα μπορούσε να τοποθετηθεί και στον επαγγελματικό σας χώρο ώστε να δημιουργήσετε μια πιο μοντέρνα και πρωτότυπη διακόσμηση.

Τα διακοσμητικά τοίχου massdeco κατασκευάζονται από λαμαρίνα σε πάχος 1,5mm και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις διαστάσεις. Τέλος διατίθενται σε 6 αποχρώσεις για να επιλέξετε εσείς αυτή την απόχρωση που επιθυμείτε ώστε να ταιριάξει κατάλληλα στο χώρο σας. Οι αποχρώσεις είναι ασημί, ανθρακί, λευκό ,μαύρο, χρυσό και χρώμα σκουριάς.

Εμπνευστείτε και δοκιμάστε ένα από τα ποικίλα σχέδια από διακοσμητικά τοίχου massdeco και το μόνο σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.