Διακοσμητικό Τοίχου Kp3 Art Massdeco

Τα διακοσμητικά τοίχου massdeco είναι μια διαφορετική πρόταση ώστε να διακοσμήσετε τον τοίχο σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε είτε στο σπίτι είτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Το συγκεκριμένο διακοσμητικό τοίχου παρουσιάζει ένα δέντρο σε σχήμα κύκλου και ταιριάζει άψογα στο σαλόνι, στην κουζίνα, στο υπνοδωμάτιο σας ακόμα και σε παιδικό δωμάτιο ή εναλλακτικά και στον επαγγελματικό σας χώρο δημιουργώντας μια μοντέρνα διακόσμηση.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6 διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις όπως ασημί, ανθρακί, λευκό, μαύρο, χρυσό και χρώμα σκουριάς. Επιλέξτε όποια απόχρωση επιθυμείτε και ταιριάξτε την κατάλληλα με το υπόλοιπο σύνολο του χώρου σας με έντονες ή ακόμα και με απαλές αποχρώσεις. Το υλικό κατασκευής είναι λαμαρίνα με πάχος 1,5mm. Διατίθενται σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις ώστε να ταιριάξει κατάλληλα στο χώρο του τοίχου όπου επιθυμείτε εσείς.

Τα διακοσμητικά τοίχου massdeco είναι μια πρωτότυπη λύση ώστε να έχετε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα με οικονομικό τρόπο, γρήγορη τοποθέτηση και φυσικά μια όμορφη εικόνα στον εκάστοτε χώρο σας.
Δοκιμάστε τα διακοσμητικά τοίχου massdeco και όλοι θα ζηλέψουν την εξαιρετική διακόσμηση που θα δημιουργήσετε.