4 εντελώς Μοντέρνα Μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου!

Η δημιουργία ενός χώρου που θα αγαπήσεις είναι δύσκολο και συνάμα απαιτητικό πράγμα. Θέλει πολύ ψάξιμο και έρευνα αγοράς για να βρεις τα πιο ταιριαστά έπιπλα, το χρώμα του χώρου που σου αρέσει περισσότερο, τα διακοσμητικά  κλπ. Έστω ότι έχεις στήσει το χώρο αυτό με τα έπιπλα που έχεις επιλέξει: Για να τον αναδείξεις θα χρειαστεί να τον εμπλουτίσεις με διακοσμητικά τοίχου, κουρτίνες, χαλιά, τον σωστό φωτισμό κλπ. 

 

Τα τελευταία χρόνια η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων έχει στραφεί στο μοντέρνο και minimal σχεδιασμό. Τα διακοσμητικά χώρου όπως τα Μοντέρνα Μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου και τα φωτιστικά έχουν γεωμετρικούς χαρακτήρες και μεταλλικές υφές. Ειδικότερα, τα Μοντέρνα Μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου είναι πολύ τάση τα τελευταία χρόνια και οι interior designers τα επιλέγουν συνέχεια! 

1) Διακοσμητικό τοίχου Λαμαρίνα kp2

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, τα γεωμετρικά σχέδια σε Μοντέρνα Μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου αποτελούν μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια. Μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σε σχέδια που απεικονίζουν ζώα, φύση ακόμη και πρόσωπα και να τα προσθέσεις στο χώρο σου. 

2) Διακοσμητικό τοίχου Λαμαρίνα kp13 Nature

Άλλη μια εξαιρετική και ιδιαίτερη επιλογή σε Μοντέρνα Μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου είναι ο συνδυασμός γεωμετρικών σχημάτων με λουλούδια όπως τα τριαντάφυλλα. Στην www.massdeco.gr μπορείς να βρεις Μοντέρνα Μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου και να επιλέξεις εσύ το χρώμα που θέλεις, ώστε να ταιριάζει τέλεια στον χώρο σου

3) Διακοσμητικό τοίχου Λαμαρίνα kp25 Silhouette

Τα διακοσμητικά που απεικονίζουν σιλουέτες αρχίζουν να επιλέγονται όλο και περισσότερο από τους interior designers. Τα παραπάνω αποτελούν μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για να διακοσμήσουν χώρους αισθητικής, δωμάτια αλλα ακόμη και σαλόνια.

43) Διακοσμητικό τοίχου Λαμαρίνα kp14 Silhoutte

Για το τέλος, έχουμε να προτείνουμε ένα διακοσμητικό τοίχου σε μεταλλική κατασκευή που απεικονίζει μια σιλουέτα και ένα φίδι. Μια extreme επιλογή για τους πιο τολμηρούς. Εμπνεύσου και δώσε νέο αέρα στο χώρο σου με Μοντέρνα Μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies